Pakettiauto toimii hyvänä apuna kilpailumatkalla

Koira-agilityyn
joulukuu 21, 2023

Jokainen koiran kanssa agilitya treenaava tietää, että kilpailut ovat osa harrastusta. Jos sinäkin siis kilpailet agilityssa yhdessä koirasi kanssa, teet luultavasti pitkiäkin kilpailumatkoja. Jotkut kilpailut saattavat kestää esimerkiksi koko viikonlopun, jolloin sinun täytyy ottaa mukaasi enemmän tavaraa. Pakettiauto on hyvä apu kilpailumatkoilla. Pakettiauton tavaratilaan mahtuu niin koiran kuljetushäkki kuin kaikki omat ja koirasi tarvikkeet.

Onko sinunkin pakettiautosi huollon tai päivityksen tarpeessa? Kaikki pakettiautosi tarvitsemat tarvikkeet ja varusteet tilaat kätevästi osoitteesta https://www.worksystem.fi/autokalusteet. Osta siis kaikki tarpeelliset huollot ja päivitykset pakettiauton tavaratilan tarvikkeisiin suoraan netistä. Tee se myös hyvissä ajoin ennen kilpailua, jotta kilpailun lähestyessä sinä ja koirasi pääsette keskittymään tärkeämpiin asioihin. Itse kilpailu on kuitenkin matkan päätarkoitus, joten sinä ja koirasi haluatte varmasti keskittyä täysillä siihen.

Muista treenata myös juuri ennen kisoja – se pitää rutiinin yllä

Agility on laji, joka vaatii tietysti paljon harjoittelua. Harjoittelu tekee agilitysta rutiinia, mikä taas helpottaa sinun ja koirasi urakkaa merkittävästi. Myös ennen kilpailuita on hyvä harjoitella säännöllisesti. Näin radat ja tehtävät pysyvät koirasi mielessä ja myös omassa mielessäsi. Täten voit odottaa kilpailulta myös parempaa tulosta, kun kaikki, mitä teette on jo ennestään tuttua. Vaikka sinä ja koirasi olisitte kilpailleet pitkään ja monta kertaa ennenkin, on agilityssa aina odotettavissa jotakin uutta. Kun toimitaan eläinten kanssa, päivät eivät koskaan ole samanlaisia. Eläimen päivän olotila voi vaikuttaa suoritukseen. Harjoittelu kuitenkin auttaa suorituksessa myös silloin, kun sinulla tai koirallasi ei ole kaikkein paras päivä. Pääasia agilityssa on nauttia yhdessä tekemisestä ja iloita niin omasta kuin muidenkin onnistumisesta. Totta kai myös voittamisen riemu on monelle tärkeää.

culture