Koiraharrastajan sisustus kuntoon – persoonallisella tavalla

Koira-agilityyn
syyskuu 21, 2023

Koiraharrastajille koira on aina todella tärkeä ja yksi perheenjäsenistä. Monet suhtautuvat harrastukseen niin intohimoisesti, että harrastus ja rakkaus koiria kohtaan saa näkyä joka puolella kotia. Omista koirista ja mahdollisesti agilitykilpailuista on kuvia, jotka on kehystetty ja laitettu näkyvälle paikalle esimerkiksi lipaston päälle. Se kertoo siitä, että lemmikit ovat rakkaita ja rakastettuja. Sisustusta voi kuitenkin viedä vielä askeleen pidemmälle. Miltä kuulostaisi omista kuvista teetetty valokuvatapetti, jossa on omia koiria? Jokaisen lemmikinomistajan on mahdollista hankkia tapetti ja tuoda kotiin hieman enemmän persoonallisuutta. Mikään ei ole parempi tapa tehdä kodista oman näköinen kuin laittaa valokuvatapetti näkyvälle paikalle esimerkiksi olohuoneeseen.

Ota lemmikit huomioon kodissasi

Jokainen lemmikinomistaja tietää, että kaikista tärkeintä on lemmikin oma paikka. Kun koiralla on peti aina samassa paikassa, jossa se saa olla kaikessa rauhassa, on lemmikin helppo olla. Se tietää oman paikkansa ja voi vetäytyä sinne aina niin halutessaan. Lemmikin peti onkin hyvä asettaa sellaiseen paikkaan, jossa kukaan ei häiritse lemmikkiä. Lemmikillä on hyvä olla myös tietty paikka vesi- ja ruokakupeille. Ne voi asettaa pienelle korokkeelle, jolloin koiran on helpompi syödä. Kuppien tulisi olla suunnilleen koiran kuonon korkeudella, jotta koiran ei tarvitse syödä lattian tasolta. Silloin nieleminen on vaikeampaa. Ota siis nämä asiat huomioon koirakodissa!

culture