Raapimispuut ja kiipeilytelineet agility-harrastajan kotiin

Koira-agilityyn
maaliskuu 9, 2022

Monissa agility-perheissä on sekä koiria että kissoja ja vaikka agility mielletäänkin usein lähinnä koirien harrastukseksi, sopii se hyvin myös kissoille ja tarjoaa niille loistavia virikkeitä. Aktiivisen Agility-kissan hoidossa on tärkeintä tarjota kissalle mahdollisuus elää lajinmukaista elämää sekä laadukasta ravintoa. Näin se jaksaa ja pystyy innostumaan myös agilitystä. Raapiminen ja kiipeily ovat kissalle erityisen lajinomaista toimintaa, joten raapimispuut ja kiipeilytelineet ovat erityisen tärkeä osa agility-harrastajan kodinsisustusta! Ne tarjoavat kissoille luontaista aktiviteettia silloinkin, kun on perheen koirien vuoro päästä agilityradalle mittelemään taitojaan.

Mistä niitä löytää?

Löydät laadukkaat ja aktivoivat Raapimispuut ja kiipeilytelineet näppärästi osoitteesta zoo.fi. Löydät Zoolta hyvän valikoiman sekä aikuisille kissoille että kissanpennuille. Myös laadukkaat kynsitynnyrit ovat hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat pitää kissasi kynnet kunnossa ja tarjota sille luontaista toimintaa. Samaan tilaukseen kannattaa laittaa myös ruuat sekä kissoille että koirille, kissanhiekat ja muuta agility-perheen tarvikkeet, sillä jos tilaat kerralla yli 50 euron arvosta Zoo.fi:lta, ei sinun tarvitse maksaa erillisiä toimituskuluja, vaan Zoo toimittaa tilauksesi sinulle maksutta.

Miksi netistä tilaaminen kannattaa?

Raapimispuut ja kiipeilytelineet kannattaa tilata netistä osoitteesta Zoo.fi monestakin syystä. Ensinnäkin nettikauppojen kilpailukykyiset hinnat tarjoavat erityisen houkuttelevia vaihtoehtoja, eikä Zoo tee tässä kohtaa poikkeusta! Toiseksi netistä tilaaminen säästää aikaa, sillä sinun ei tarvitse kierrellä lemmikkiliikkeitä löytääksesi laadukkaat raapimispuut ja kiipeilytelineet. Zoolta ne löytyvät näppärästi vain muutamalla klikkauksella. Myös erilaisten vaihtoehtojen vertailu on helppoa ja nopeaa Zoolla, sillä voit tehdä senkin muutamalla klikkauksella kaikessa rauhassa vaikka kotisohvalla. Ajansäästö on aktiivisessa lemmikkiperheessä varmasti tarpeen, joten jo tämä on hyvä syy suosia Zoo.fi-sivustoa!

Suuret raapimispuut ja kiipeilytelineet ovat painavia, samoin suuret kissanhiekka- ja ruokapussit. Kaikissa lemmikkiperheissä ei välttämättä ole omaa autoa ja vaikka olisikin, niin nykyisillä bensan hinnoilla ei ole kovin mielekästä ajaa yhtään turhaa ajoa. Lisäksi tietysti raskaiden taakkojen raahaaminen on raskasta, vaikka auto olisikin käytössä. Helpointa onkin antaa Zoon hoitaa homma puolestasi! Kaiken lisäksi Zoo tekee sen maksutta, jota tilaat kerralla yli 50 eurolla. 50 euroa kuluu agility-perheessä nopeasti jo lemmikkien ruokaan, joten ne kannattaa tilata Zoolta samalla, kun tilaa kotiin uudet raapimispuut ja kiipeilytelineet. Näin säästät rutkasti rahaa ja vaivaa! Zoolla on Ruotsissa jo kymmenien vuosien kokemus lemmikkiperheiden palvelemisesta ja vaikka se onkin uusi tulokas Suomen markkinoilla, auttaa pitkä kokemus sitä varmasti palvelemaan erinomaisesti myös suomalaisia agility-perheitä!

Jos sinä tai joku perheenjäsenistäsi kuuluu koronan riskiryhmään, voi korona-aikana kaupoissa kiertely olla erityisen stressaavaa. Käyttämällä Zoo.fi-palvelua voit tehdä ostoksia sosiaalista etäisyyttä noudattamalla. Tämä on oivallinen keino vähentää tilanteen tuomaa stressiä ja nauttia kodin turvasta yhdessä rakkaiden lemmikkien kanssa.

culture