Moderni matto agilityharrastajan kotiin

Koira-agilityyn
marraskuu 1, 2021

Perhe, jossa harrastetaan paljon ja jossa on karvaisia perheenjäseniä, asettaa haasteita kodin mattojen valinnalle. Tämän artikkelin vinkeillä on kuitenkin helppo löytää moderni matto myös agilityharrastajan kotiin!

Mistä moderni matto?

Upea moderni matto on helpointa hankkia Trendcarpetilta! Kun tilaat kotisi matot netistä, säästät aikaa, jonka voit käyttää agilityn harjoitteluun, sekä rahaa, jolle koiraperheessä varmasti keksitään käyttöä! Trendcarpet tarjoaa yhden Euroopan suurimmista modernien mattojen valikoimista, joten sinulla on runsaasti valinnanvaraa etsiessäsi kotiisi sopivia mattoja. Suurien valikoimien lisäksi Trendcarpet tarjoaa todella hyvät hinnat, sillä se myy mattoja ilman välikäsiä. Tämän ansiosta sen hinnat ovat markkinoiden alhaisinta tasoa.

Moderneja mattoja on tarjolla hyvin monenlaisia. Tutustu esimerkiksi Trendcarpetin viskoosimattoihin, villamattoihin, luonnonmattoihin ja Kelim-mattoihin. Katsasta myös muut sivuston suositut, trendikkäät mattovaihtoehdot. Trendcarpet on tiiviissä yhteistyössä pohjoiseurooppalaisten mattojen suunnittelijoiden kanssa. Tämän yhteistyön ansiosta sen matot edustavat sesongin suosittuja ja trendikkäitä kuvioita, värejä sekä materiaaleja.

Mitä koirakodissa kannattaa huomioida?

Helppohoitoisuus on A ja O maton valinnassa, kun mattoa ollaan hankkimassa harrastavaan koirakotiin. Monessa lemmikkikodissa suositaan robotti-imuria tai -imureita kodin siistin yleisilmeen ylläpitäjänä ja tällaiseen kotiin kannattaakin valita matto, jonka imuroinnista robotti-imuri selviytyy vaikeuksitta. Tämä helpottaa kodin siisteyden ylläpitoa. Kannattaa myös valita matto, josta on helppo poistaa pienet tahrat, kuten koiran oksennukset, ja josta joka ikinen pikku tahra ei välttämättä pomppaa heti silmille. Esimerkiksi monikuvioiset matot peittävät kuvioillaan hyvin pieniä tahroja.

Varmista jo etukäteen ennen maton ostoa, että valitsemasi matto on helppo pestä. Harrastavassa koiraperheessä nimittäin syntyy helposti sotkua eikä kodin siivoamiselle ole välttämättä kovin paljoa aikaa. Jos matto pitää viedä pesulaan jokaisen pikkutahran vuoksi, on tämä koiraperheessä melkoisen haastavaa. Varmista myös, että matto on sen verran kevyt, että sitä on helppo liikutella siivouksen yhteydessä.

Kodin jokaisen huoneen mattoihin kannataa kiinnittää erityistä huomiota, kun perheestä löytyy koira! Eteiseen kannattaa hankkia matto, joka kerää kuraa ja estää kuran leviämistä kodin muihin huoneisiin. Myös eteisen matossa voi suosia modernia ilmettä! Eteinen kannattaa muutenkin suunnitella niin, että koiran siistiminen onnistuu helposti jo eteisessä. Eteiseen voi varata vaikkapa harjan ja pyyhkeen, joilla enimmät kurat saa koirasta saman tien pois. Kuraisella säällä kannattaa harkita jopa tassusuojia koiralle. Suojat on helppo laittaa päälle ja riisua eteisessä.

culture