Hanki itsellesi muodikkaat aim’n-urheiluvaatteet agility-radalle

Koira-agilityyn
heinäkuu 9, 2021

Agility on eittämättä monestakin syystä oivallinen harrastus niin koiralle kuin sen omistajallekin! Omistaja saa harrastuksesta kuitenkin vieläkin enemmän irti, kun hänellä on agility-radalla mukava olo ja kun hän ei joudu tinkimään tyylistään myöskään harjoittelun aikana. Kun omistajalla on mukava olla kilpailuissa ja harjoituksissa, ollaan jälleen kerran askeleen lähempänä koiran agilitymestaruutta, joka on monen parin tavoittelema haave. Tässä kohtaa aim’n voi auttaa, sillä kyseisestä verkkokaupasta löytyy helposti muodikkaita agility-radalle sopivia urheiluvaatteita!

Mikä ja miksi aim’n?

Laadukkaaseen urheilumuotiin keskittyvä aim’n sopii agility-harrastajalle. Verkkokauppa tarjoaa nopeat toimitukset, turvalliset maksutapahtumat ja tarvittaessa myös helpot palautukset. Jos tilaat agilityyn sopivia urheiluvaatteita yli 70 eurolla, on toimitus sinulle maksuton. Aim’n-verkkokaupan perustajat kertovat tavoittelevansa verkkokaupan kautta lapsuutensa unelmien ja arvojen toteuttamista. Sen perusarvoja ovat positiivisuus sekä feminiinisyyden juhlistaminen. Naisten voimaannuttaminen on aim’n tärkeä tavoite – ja se pyrkii tähän kunnianhimoiseen tavoitteeseen maailmanlaajuisesti. Itseensä ja omaan potentiaaliinsa uskominen on tärkeässä roolissa tämän tavoitteen saavuttamisessa ja aim’n-verkkokaupan muodikkaat, hyvin istuvat urheiluvaatteet auttavatkin naisia uskomaan itseensä ja omaan potentiaaliinsa niin agility-radoilla kuin muussakin urheilussa!

On upeaa, että verkkokaupan takaa löytyy näin inspiroiva tarina ja perustajajäsenet, Tekla ja Helen, jotka uskovat unelmien voimaan! Aim’n pyrkiikin viemään tätä ajattelutapaa eteenpäin ja tarjoamaan verkkokaupassaan luomuksia, jotka auttavat heidän asiakkaitaan puolestaan tavoittelemaan omia unelmiaan. Tätä taustaa vasten Aim’n -tuotteet ovat juuri oikea valinta myös agility-mestaruutta tavoittelevalle koiran omistajalle! Ja vaikka tavoitteenasi ei olisikaan suoranainen mestaruus, on oman karvakaverin terveydestä ja onnellisuudesta huolehtiminen jo yksistään aivan täysin riittävä syy panostaa myös omiin liikuntavaatteisiin ja omaan hyvään oloon!

Agility-radalle myös raskaana

Jos raskaus on sujunut normaalisti, on agility hyvää liikuntaa myös raskaana olevalle koiran omistajalle. Muodista ja mukavuudesta ei tarvitse aim’n ansiosta tinkiä tällöinkään, sillä verkkokauppa tarjoaa myös muodikkaita ja mukavia urheilutrikoita, joissa liikkuminen on mukavaa raskauskiloista huolimatta. Tutustu esimerkiksi verkkokaupan Aim High Maternity Tights, Maternity Ribbed Seamless Tights- ja Espresso Maternity Ribbed Seamless Tights -raskaustrikoisiin, jotka ovat tällä hetkellä verkkokaupan suosituimpia vaihtoehtoja tässä kategoriassa. Näiden trikoiden hinnat vaihtelevat noin 60 eurosta noin 65 euroon.

Raskauden aikana ja vauvan syntymän jälkeen karvakaveria kannattaa huomioida mahdollisimman paljon. Tämä voi auttaa sitä sopeutumaan uuden perheenjäsenen tuloon ja tekemään siirtymisen uuteen elämäntilanteeseen mahdollisimman mutkattomaksi. Yhteisiä agility-treenejä ja -kilpailuja kannattaa siis pyrkiä jatkamaan raskaudesta ja vauvan tulosta huolimatta, sillä agility on kivaa yhteistä tekemistä, joka auttaa hiomaan koirasta ja sen omistajasta kiinteän parin. Jos vauvan ensi kuukausina tai jossakin vaiheessa raskautta harjoittelu kuitenkin tuntuu liian raskaalta, kannattaa harkita esimerkiksi innokkaan nuoren palkkaamista harrastamaan yhdessä koiran kanssa. Innokkaita nuoria kannattaa kysellä esimerkiksi paikalliselta 4H-yhdistykseltä. Aim’n-urheiluvaatteet ovat kiva kiitoslahja myös paljon urheilevalle nuorelle, joka auttaa sinua huolehtimaan koirastasi silloin, kun et itse siihen pysty!

culture